ÎnscriereÎnscrierile online s-au încheiat.
Vă așteptăm, pentru înregistrare, pe 1 martie, în intervalul orar 11 - 12:45, la Hotel Crowne Plaza, București.

Disclaimer:Al VIII-lea „Congres Naţional Bolile Cronice Netransmisibile”, 1-2 martie 2019, București 
Organizator ştiinţific: Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice
Management eveniment: S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. 

Prin completarea acestui formular confirmați faptul că datele oferite sunt conforme cu realitatea și vă dați consimțământul că aceste informații să fie utilizate de către S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. pentru înscrierea la evenimentul „Al VIII-lea Congres Naţional Bolile Cronice Netransmisibile”.

Înscrierea dumneavoastră pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de inregistrare, reprezinta manifestarea dorinţei dumneavoastra de participare la eveniment, precum si consimțământul expres ca toate datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, să fie înregistrate de Sănătatea Press Group și ulterior trimise către Colegiului Medicilor din România, pentru validarea creditării cu puncte E.M.C. 

Congresul Naţional Bolile Cronice Netransmisibile este un eveniment ştiinţific care va fi creditat cu puncte E.M.C. obţinute de organizatorul ştiinţific Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

Înscrierile la eveniment se realizează exclusiv în intervalul stabilit şi menţionat în program. Înscrierile efectuate după intervalul comunicat nu garantează locul în sală. 

De asemenea prin trimiterea datelor dumneavoastră confirmaţi că sunteţi de acord ca S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. să vă trimită informaţii legate de evenimentele organizate. 

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania sub numărul: 18526/2010

www.bolicronice-netransmisibile.ro aparține Sanatatea Press Group S.R.L. și se supune acelorași reguli de pe http://sanatateapress.ro/termeni.php


Home